http://mm2austria2012.blogspot.com/p/kaart.html

o v e r o n s


'We kennen elkaar al heel lang. We zijn in hetzelfde dorp geboren en getogen, en we hadden al een date toen we 14 en 15 waren. Echter was de puberliefde toen van de korte duur van slechts 'n week. 

Daarna zijn we elkaar kwijtgeraakt tot we elkaar rond ons dertigste in 1 van onze dorpskroegen weer vonden.
Geen pubers meer maar ook toen liep de liefde na een weekendje 'proberen' op niets uit. We waren te verschillend vonden we. Nee. dat zou helemaal niks gaan worden.
Zes jaar duurde het voordat we elkaar in 1994 wéér ontmoeten. Er bleek toch al die jaren een waakvlam te branden die het vuur toen wél aanwakkerde.
Dat vuur brandt nu nog steeds en na 14 jaar verkeren zijn we zelfs in 2008 getrouwd.

Verschillen zijn er nog steeds, maar behalve dat we dezelfde humor hebben (héél belangrijk) is één van de dingen waarover we gezamenlijk enthousiast zijn het reizen/trekken met de camper.
Dat doen we nu alweer 'n jaar of negen. 
We proberen elk jaar een reis van minstens vijf weken te maken. Meestal gaan we naar Griekenland met af en toe een vreemdgang naar een noordelijker (en kouder...) land, zoals bijvoorbeeld Oostenrijk of Noorwegen.

Dit jaar gaan we voor het eerst naar Schotland. Al lang op ons verlanglijstje maar puntje bij paaltje trok toch steeds de zon van Griekenland het langste strootje.

We hebben bijna vijf weken de tijd in Schotland. dat moet genoeg zijn om een goeie indruk te krijgen :)Veel plannen doen we niet. Alles kan, da's het mooie van het reizen met ons eigen mobiel buitenhuisje. Een rijdend vakantiehuisje wat je bijna overal kunt neerzetten. Met – dat vinden we heel belangrijk – ons eigen bed! En niet een bed waarin het DNA van half Europa zit, zoals in de meeste bedden in hotels en appartementen.'

________________________

Monique werkt als preventie-assistente bij een tandartspraktijk in Nijmegen. Daarnaast 'doet zij' in Tupperware, en haalt ze met haar eigen aanpak dit kleurige spul uit het voor vele mensen toch wat stoffige maar beslist wel kwalitatieve imago.
Kom je ons tegen met de camper vraag er dan gerust naar. Ze organiseert ter plekke een one-(wo)man (en camperrelevante) tupperware-party!
Met al dat gewerk komt ze helaas wel wat tijd tekort voor het reizen. Het liefst zou ze een paar jaar met de camper (en met Michel natuurlijk) op pad gaan om op zijn minst heel Europa door te crossen.
Want het avonturen zit haar wel in het bloed. Zo is ze bijvoorbeeld een jaar of acht elke winter voor een half jaar naar Florida geweest om te skydiven.
Vervelen zal ze zich niet snel. Tekenen, schilderen, spelletjes, puzzelen, ja het is nogal een freubelkont. Écht actief is ze verder met steppen, pumpen en rennen. 

Michel werkt sinds 2011 als huisartsen-ambulancechauffeur op de huisartsenpost in Nijmegen. 
Daarvoor werkte Michel o.a. de laatste 16 jaren als fitness- en krachttrainer op een sportcentrum, waar hij als ZZP'er tevens  een praktijk voor sportmassage heeft gehad. Van 1998 tot 2013 verzorgde hij als freelancer tevens stoelmassage op allerlei evenementen. 
Michel heeft al diverse hobby's gehad. Hij heeft een hele lange periode vrij intensief gewindsurfd, aan fitness en krachttraining gedaan, mountainbiked nog steeds, heeft pas een paar vliegers aangeschaft, fotografeert graag, en is geïnteresseerd in de computer, webdesign e.d.
Het liefst dit alles in combinatie met de camper, want net als Monique stapt hij zo in om voorlopig niet meer terug te komen.

________________________

'Met al dit voorgaande op een hoop gegooid van wat en wie we zijn en doen en wat we leuk vinden hopen we ooit een formule te ontwikkelen waarmee we langdurig met de camper kunnen reizen en toch in ons inkomen kunnen voorzien.
Tips om e.e.a. te kunnen bewerkstelligen zijn welkom!'


You can send a mail to michelseelen@gmail.com

Geen opmerkingen: